Wednesday, August 26, 2009

::H.k.Hell lagik...(HKL)::

jht gile aku post tjuk gtu an...act,aku x suke time posting2 nie,bknnye aku x suke HKL..
act,syukur sgt cz xpyh p posting kt Hspital Klang uh...dhla jauh,kna stay kt hostel sna lak..
better dpt HKL..ulg alik jep..lehla aku tito pluk mukhsa mlm2..huhu...

ari nie 1st day posting as a student semester 3...pip da jd biru beb...senior..tp aku rsa,mntal dan fzikal aku nie,x mcm senior pon..lalala..
pag lag aku tggu bas,pkul 5.30 pag...tp naek bas kul 6.30 jgk..smpai2 jep kt HKL uh,ade briefing la,ape la,dr lecturer ktorg n Sister kt maternity ward uh...adoi...ngntuk gile kna bgn awl nie,dhla x wat ppe pon kt wad ari nie..juz observe je patient dlm wad antenatal uh...

pergh...mcm2 la dunia skrg nie kn...ade bdk tu under age lag,bru 15,da brnak..muke cm mak owg ank 4...tp bru 15 taun...kununnye,pkwe jnji nk kwin pas die branak uh,tp spnjg ari ni aku dk ctu,xde pon balak die dtg lwt..yg sowg tu pon sma..bru 18 da de ank..dhla time brease feeding kt ank die,mls gile..bring jep..x sndwakn bby uh,trus ltk gtu jep...sian bby uh,wat cm ank ptung jep..xtau jga ank,xpyhla brnk awl2 an...dhla kwin pon x...dunia2...

bile jmp kes2 mcm ni,aku mtk sgt dr Allah agr jauhkn sume ni dr aku n fmily...dosa bsar uh..
tp zmn skrg,sume ni mcm da x plik da...da jd cm org Barat lak...kwin x,tp dk srumah...nikah blom,tp ank da pnuh kliling pgg..dunia...dunia...

p/s: 10 mggu di HKL pasti leh wat aku hlg sbr,,,ye ah,pnt n stress ooo...lag sronok p klas jep...dgr lecturer bbel..pastu tito...waa...
ppe pon,kna thn jgk..dis is wat i choose...jd misi pon misi la...erk???aiyak....

1 comment:

she-G said...

ok la tuh yah...bayang kan si nor jadik misi...hahahaha